Val Thorens

valthorens-vert

1. NAPREDNE TEHNIKE

Prof Malenić Marko, ISIA

Prof Malenić Marko, ISIA

Časovi su namenjeni onima koji solidno skijaju a cilj obuke je da polaznici usavrše svoje znanje i osveste principe biomahanike skijanja na visokom nivou skijaške tehnike.

Pored rada na tehnikama karvinga, radićemo i tehnike vožnje po grbama i dubokom snegu uz izvedene tehničke vežbice ( jedna skija, vožnja na kontra rubniku, terenski skokovi, freestyle skokovi - osnove i dr).

Najveći akcenat će biti na ispravljanju tehničkih nedostataka svakog polaznika posebno.

Obuka će se odvijati u jutarnjim terminima, svakoga dana od 9.30 - 11.00 uz ekskluzivnu cenu od 60evra po osobi za ceo program obuke u trajanju od 9 radnih sati.

Obuku vodi profesor sporta Malenić Marko, međunarodni instruktor skijanja (I.S.I.A.), direktor i osnivač Skitrack grupe (Nacionalnog koncepta modernog skijanja).

2. INDIVIDUALNI ČASOVI

  • Individualni čas: 25evra/h

  • Dvoje na času: 35evra/h

  • Tri osobe: 40evra/h

  • Grupa (5 osoba): 45evra/h

Skijajte na najvećem i najelitnijem ski centru na svetu - 3 Doline, na preko 600km ski staza. Ljubitelji skijanja imaju na raspolaganju 430 staza sa 1300 topova koje se 25 planinskih vrhova povezuju 200 ski-liftova,od 1.300 do 3.250 metara nadmorske visine. Za jedan sat mogu da prevezu skoro 300.000 ljudi i saobraćaju između svih osam naselja i 13 ski-centara. Tu je i šest glečera iznad 3.000 metara, pa na njima skijaška sezona praktično traje čitave godine. Smeštaj je u čuvenom Val Thorensu, najvišem turističkom mestu u Evropi, na 2300mnv. Skijalište nudi vrhunske staze i obilje snega izuzetnog kvaliteta, a samo mesto nezaboravan provod do ranih jutarnjih sati. Paket aranžman uključuje: prevoz, smeštaj i šestodnevni ski pas.

Program putovanja

  • 01.dan  Polazak iz Beograda u poslepodnevnim satima.
  • 02.dan Dolazak u Val Thorens u popodnevnim satima i smeštanje u apartmane.
  • 03. - 08.dan  Šestodnevno skijanje u Val Thorensu / Tri Doline.
  • 09.danRaspremanje i sređivanje apartmana i odjava istih. Nakon razduživanja apartmana polazak za Beograd. Neposredno ispred Milana, poseta jednom od najvećih outlet tržnih centara u Italiji - Vicolungo.
  • 10.danDolazak u Beograd u poslepodnevnim satima.