Mobilni ski simulator

Šta je mobilni simulator skijanja?

Mobilni simulator skijanja predstavlja montažno-demontažnu ski platformu (stand-alone), koja se pomoću sopstvenih hidrocilindara, sa velike kamionske prikolice samostalno rasklapa u atraktivan simulator skijanja. Pored beskonačne skijaške staze, dimenzija 6m x 7m, u sklopu koncepta nalazi se i prostorija za iznajmljivanje opreme za skijanje i snowboard, korner za promociju određenih ski brendova, test and buy centar, pult sa ponudom ski aranžmana, šank za osveženje kao i prostorija za presvlačenje.

Koja mu je namena?

Pored popularizacije Skitrack brenda, mobilni ski simulator je namenjen za iznajmljivanje za razne manifestacije, promocije, privatne žurke, humanitarne akcije i sl. Svi oni koji žele da u okviru svoje firme naprave ne zaboravnu marketinšku kampanju za određeni proizvod ili brend, simulator skijanja je definitivno najoriginalnije rešenje. Takođe, kompanija Skitrack International ima plan, da u Srbiji, kroz saradnju sa lokalnim samoupravama i fondovima EU, direktno vrši obuku i popularizaciju skijanja i snowboarda kao sporta na mestima gde to ni na koji drugi način nije moguće. Želimo da SKITRUCK obiđe sva veća mesta u Srbiji, gde će na autentičnim lokacijama biti instaliran simulator na kome će se organizovati besplatne škole skijanja i snowboarda za sve zainteresovane, tribine i predavanja o inovacijama u svetu skijanja, opremi za skijanje i značaju korišćenja zaštitine ski opreme.

Gde sve može da se instalira?

Prednost mobilnog ski simulatora je ta da može da se instalira na bilo kom mestu u bilo koje doba godine. Veoma je atraktivan kao pratećei sadržaj određenih marketinških kampanja u sklopu turneja za razne akcije i promocije, takođe i u sklopu ponude određenih hotela. Može biti veoma interesantan kao jedan od sadržaja u ponudi zimskih centara tokom letnje sezone, u Golf klubovima, privatnim kompanijama, spa centrima i teretanama, kao i mnogim drugim mestima koja zahtevaju originalan dopunski sadržaj.