Osiguranje od povreda

Skijanje i Snowboard su opasani sportovi!

U skladu sa zakonskim odredbama a u cilju poštovanja pravne procedure o zaštiti učesnika u sportskim aktivnostima, sve svoje korisnike obavezujemo da pre početka obuke popune pristupnicu iz priloga.  

Pratite instrukcije naših instruktora tokom obuke i znatno ćete smanjiti rizik od povreda prilikom odlaska na pravi sneg. Kako bi što efektnije primenili svoje stečeno znanje na skijaškim stazama, dok vaši instruktori nisu sa vama, predlažemo da odštampate uputstvo iz priloga i ponesete ga sa sobom na skijanje.  Ukoliko se budete pridržavali pravila, veoma brzo ćete iskoristitimaksimalni efekat obuke i neutralisti mogućnost povređivanja na snegu, izazvanu nestrpljivom adaptacijom na sneg i potrebom za brzom vožnjom i strmim stazama.

UPUTSTVO ZA SKIJAŠE/BORDERE NA PLANINI.pdf

 
 

Svi naši članovi, koji poseduju Skitrack godišnju članarinu, ostvaruju popusti pri kupovini putnog zdravstvenog osiguranja - Putno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom CORIS

  • U modernim vremenima privatno i poslovno više putujete i izloženi ste neprijatnostima koje se na tom putovanju mogu dogoditi i pokvariti ugodnosti putovanja Vama i Vašoj porodici.
  • Troškovi lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki, stoga Vam savetujemo da pre putovanja , ugovorite polisu putnog osiguranja u inostranstvu sa asistencijom.
  • U saradnji sa međunarodnom asistentskom kućom „CORIS ASSISTANCE“ pružamo Vam medicinske usluge pokriće neophodnih medicinskih troškova, širom sveta, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Ugovaranjem polise putnog osiguranja u inostranstvu, AS Neživotno osiguranje Vam obezbeđuje sledeće usluge:

  • Neophodno lečenje u inostranstvu
  • Lekarske savete i nabavku neophodnih lekova i medicinskog materijala
  • Prevoz osiguranika do najbliže medicinske ustanove
  • Bolničko lečenje
  • Povratak osiguranika u zemlju prebivališta
  • Hitne stomatološke intervencije

Osiguranici mogu biti lica do navršenih 80 godina života. Za lica starija od 70 godina uvećava se premija osiguranja.

Popunjavanjem PRISTUPNICE automatski prihvatate odgovornost od eventualnih povreda koje možete zadobiti tokom kursa obuke u skijanju ili snowboardu. Skitrack klub i Skitrack International d.o.o. ne mogu snositi odgovornost ukoliko tokom obuke neko od klijenata zadobije bilo kakvu povredu jer su, kako smo i u prethodnom delu teksta pomenuli, skijanje i snowboard  veoma opasani sportovi, gde su padovi veoma česti.