Promocije i team bulding

  • p17shnurmp7o1pbcu0v13fm18q4.jpg
  • p17shnurn718h1agb14c41evre2c5.jpg

Marketinške agencije

Simulator skijanja predstavlja veoma autentičan način prezentovanja raznih brendova. Ukoliko želite da vašim klijentima ponudite originalnu, dinamičnu i veoma kreativnu promociju, SKITRACK je pravo mesto. Profesionalan tim naših instruktora odgovoriće i vašim najzahtevnijim zahtevima.

Firme

Za firme nudimo specijalne pakete obuke, rekreacije i TEAM BUILDINGA. Ukoliko želite da se vaši zapolseni druže van radnog vremena, da uče da skijaju ili voze snowboard a da ih za to vreme licencirani instruktori i psiholozi prate i ocenjuju, kontaktirajte nas da vam pošaljemo specijalnu SKITRACK Team Building ponudu programskih aktivnosti koje sprovodimo na SKITRACKu.

SKITRACK TEAM BUILDING

SKITRACK TEAM BUILDING, predstavlja oblik veoma temeljne i zanimljive edukacije o temi Alpsko skijanje, gde svim polaznicima programa nudimo teoretski i praktičan deo obuke, kroz veoma praktične i preko potrebne savete koji se odnose na bezbednost svih onih koji žele da odu na skijanje, ne zavisno od nivoa znanja i uzrastnih kategorija. Progam podrazumeva:

Osnovni paket Skitrack team buildinga podrazumeva aktivnih 120min trajanja programa, dva Skitrack instruktora, ketering i piće, obezbeđenu kompletnu ski opremu, uz minimalno učešće od 8 polaznika sa cenom od 35 evra po čoveku (plaćanje u dinarskoj protiv-vrednosti, po kursu NBSa) bez obzira na aktivno ili pasivno učešće u programu. Za više od 15 prijavljenih, cena 30 evra po osobi.

Ukoliko ste zainteresovani za organizaciju Skitrack team buildinga, molimo vas da nam zbog gustog rasporeda u ovom delu sezone na ski simulatoru na Adi Ciganliji, javite što ranije, kako bi Vam na vreme zakazali traženi termin.

Takođe Vas molim da nam prijavite tačan broj polaznika i dostavite podatke o firmi, kako bi Vam poslali predračun za usluge organizacije pomenutog team buildinga.

PONUDA