Partneri

partneri-1SKITRACK brend je veoma dobra prilika za reklamiranje imena vaše firme ili nekog od vaših proizvoda na najautentičniji način. Imiđž našeg brenda uz energiju i bogato iskustvo, veoma profesionalnog tima, pretvoriće vaše želje u stvarnost a efekat vaše reklame će podići na najviši nivo.
  • SKITRACK Mobilni Ski Simulator

    partneri-2Najatraktivniji izum firme Skitrack, predstavlja montažnu rasklopivu ski platformu koja se pomoću hidrauličnih klipova iz oblika velike kamionske prikolice (dužina 10 metara i visina 4 metra) rasklapa u atrktivnu pokretnu ski platformu. Kao što joj i naziv govori, mobilna platforma je u roku od 3 sata potpuno spremna za transport na bilo koju lokaciju, tako da se vaša reklama može prezentovati na bilo kom mestu i u bilo koje vreme tokom čitave godine.
  • SKITRACK Centar na Adi Ciganliji

    partneri-3Osnovan 2005 godine na veoma atraktivnoj lokaciji, na samom ulazu na Adu Ciganliju u neposrednoj blizini restorana "Jezero" uz samu pešačku stazu, kojom tokom leta prolazi do 150.000 dnevno. Svojim autentičnim imiđžom veoma privlači pažnju posetilaca što je veoma važan detalj za potencijalne sponzore i partnere.
Ukoliko imate interes da sa nama uđete u bilo koji vid saradnje, molimo vas da nas kontaktirate kako bi vas detaljno informisali o velikom broju mogućnosti koje nudimo za vas i vašu kompaniju. Kontakt: office@skitrack.rs Ponuda za sponzore