Letnji program

Možemo se pohvaliti da imamo jedan od najzanimljivijih letnjih programa u Beogradu, namenjenih deci koja žele da cele godine treniraju skijanje, voze rolere ili budu učesnici mnogih sportskih avantura.

LETNJI SKI KAMP

Namenjen svima koji se profesionalno bave skijanjem, ne zavisno za koji su klub registrovani. Kako smo jedini u zemlji koji vršimo kontinuirane ski treninge tokom cele godine, cilj nam je da tokom letnjeg  perioda među učesnicima stvorimo drugarsku atmosferu, bez obzira za koji se klub takmiče, prevazilazeći motive suparništva, razvijamo im osećaj kolegijalnosti, usmeravajući ih ka višim ciljevima. Pored skijanja u okviru Letnjeg Ski Kampa organizujemo treninge na rolerima (kordinaciono motoričke vežbe, trke, alpski inline slalom i dr.) kao i treninge opšte motorike, kordinacije i kondicije. Takođe kamp je namenjen i onima koji žele da uđu u svet takmičarskog skijanja, bez obzira na trenutno znanje i iskustvo.

Sve informacije o kampu možete pogledati klikom na link sajta Letnjeg Ski Kampa.

ROLER KLUB

Roleri su najvernija zamena za skijanje u letnjem periodu. Veoma su masovan sport a ukoliko se ne pridržavate određenih pravila, mogu biti veoma opasni. U okviru svoje ponude letnjih aktivnosti imamo veoma razvijenu školu rolera za početnike kao i roler klub za one koji žele da svoje znanje dovedu do najviših nivoa. Naša Škola Rolera “Ada Ciganlija”, najveća je škola rolera u Srbiji dok je naše Udruženje Instruktora Rolera Srbije jedino međunarodno priznato Udruženje koje se bavi standardizacijom u licenciranju budućih instruktora rolera. Imamo jedan od najkvalitetnijih RENTALA rolera u zemlji. Već petu godinu za redom predstavljamo renomiranu firmu za rolere Rollerblade koja je i najzaslužnija za veoma kvalitetnu ponudu rolera za rentiranje. . Klikom na link Škole i Udruženja, možete se dataljnije informisati o aktivnostima kojima se bavimo i u koje smo uključeni. U Roler Klubu treniraju deca različitog uzrasta i nivoa znanja. Treninzi se odvijaju u grupama do 10toro dece, istog nivoa znanja, približnih godina starosti. Pored tenike na rolerima, organizujemo razne poligone spretnosti i svestranosti, trke različitih disciplina i karaktera, alpski inline slalom na nizbrdicama po kojim su postavljene slalom kapije. Treninzi se odvijaju tri puta nedeljno a prijave ze upis se vrše preko info telefona kluba ili putem maila. logoi letnji-velika
 

DNEVNI BORAVAK

Ukoliko nemate ideju kome da ostavite vaše dete na čuvanje a da mu vreme prođe kvalitetno, u prirodnom okruženju  uz mnoge sportske aktivnosti, opcija SKITRACK dnevnog boravka na Adi Ciganliji je pravo rešenje. U pratnji naših instruktora, kroz časove skijanja, rolera, plivanja, penjenja po veštačkoj steni, poseti Avantura parku kao i mnogim drugim aktivnostima, vaše dete će veoma kvalitetno provesti dan. Za obroke je zadužena kvalitetna kuhinja restorana Jezero dok je za poslepodnevni odmor zadužen hlad Hrastove šume uz sam Skitrack centar.

SPORTSKI IZLETI

Ukoliko ste zainteresovani za porodičnu avanturu u prirodi ili želite da pošaljete decu na sport vikend sa našim Trek Timom u ponudi vam nudimo sledeće:
  • Splavarenje
  • Kanjonizam
  • Slobodno penjenje
  • Mountinbiking
  • Hiking
  • Speleologija
  • ostalo

SKITRACK ŠEGRT

Red, Rad, Znanje i Disciplina. Mnogi roditelji koji su ostavljali svoju decu da rade i pomažu našem timu na Adi u svim lakim i teškim :-) poslovima imaju običaj da kažu da je opcija SKITRACK ŠEGRT izašla iz samog Raja jer “resetuje” decu na svim nivoima. Oni po ceo dan čiste, brišu, grabuljaju, kopaju, prenose, glancaju, usisavaju, poliraju samo da bi zaslužili da, ukoliko pređu na viši nivo, postanu asistenti našim instruktorima u časovima obuke skijanja, snowboarda i rolera gde kao nagradu dobijaju znanje, autoritet klijenata sa kojima rade, možda i poneki poljubac nove simpatije koja je zadovoljno završila čas. Takođe dobijaju za uzvrat i malo hleba, soli i vode kako bi izdržali sve te strašne muke.