Grupni časovi

ŠKOLE I FAKULTETI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OŠ R.Bošković

U sistemu SKITRACK obuke, nudimo posebne pogodnosti školama i fakultetima u sprovođenju grupne nastave. Programi grupnih časova, veoma su važni za popularizaciju skijanja u Srbiji, odnosno sistematsko uvođenje i upoznavanje dece sa temama koje se tiču skijanja i snowboarda, kako u teoriji tako i u praksi. O pravilima ponašanja na skijalištu i skijaškom bontonu na stazi. U toku jednog časa (sat vremena), moguće je obučiti i do dvadesetoro dece, posebnim metodskim sistemom koji sprovodimo u toku grupne nastave.

FIRME

Za firme nudimo specijalne pakete obuke, rekreacije i TEAM BUILDINGA. Ukoliko želite da se vaši zapolseni druže van radnog vremena, da uče da skijaju ili voze snowboard a da ih za to vreme licencirani instruktori i psiholozi prate i ocenjuju, kontaktirajte nas da vam pošaljemo specijalnu SKITRACK Team Building ponudu programskih aktivnosti koje sprovodimo na SKITRACKu.

SKITRACK TEAM BUILDING

SKITRACK TEAM BUILDING, predstavlja oblik veoma temeljne i zanimljive edukacije o temi Alpsko skijanje, gde svim polaznicima programa nudimo teoretski i praktičan deo obuke, kroz veoma praktične i preko potrebne savete koji se odnose na bezbednost svih onih koji žele da odu na skijanje, ne zavisno od nivoa znanja i uzrastnih kategorija. Progam podrazumeva:

Osnovni paket Skitrack team buildinga podrazumeva aktivnih 120min trajanja programa, dva Skitrack instruktora, ketering i piće, obezbeđenu kompletnu ski opremu, uz minimalno učešće od 8 polaznika sa cenom od 35 evra po čoveku (plaćanje u dinarskoj protiv-vrednosti, po kursu NBSa) bez obzira na aktivno ili pasivno učešće u programu. Za više od 15 prijavljenih, cena 30 evra po osobi.

Ukoliko ste zainteresovani za organizaciju Skitrack team buildinga, molimo vas da nam zbog gustog rasporeda u ovom delu sezone na ski simulatoru na Adi Ciganliji, javite što ranije, kako bi Vam na vreme zakazali traženi termin.

Takođe Vas molim da nam prijavite tačan broj polaznika i dostavite podatke o firmi, kako bi Vam poslali predračun za usluge organizacije pomenutog team buildinga.

Skitrack team building