Dečiji Ski Kamp “KRVAVEC”

U terminu 04.-10. januar 2015. (GRUPA I), tokom dečijeg zimskog raspusta, Ski klub SKITRACK I Udruženje SkiBus na Krvavecu organizuju svoj tradicionalni  Dečiji ski kamp. Mališani i školarci, učesnici ski kampa, biće podvrgniti specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji instruktori. Šestodnevna ski obuka, skijaške radionice, gledanje skijaških filmova, vrhunski smeštaj i usluga na bazi polupansiona u termama Snovik, sa svakodnevnim korišćenjem zatvorenog bazenskog kompleksa, obuka neplivača, animacija za decu na bazenu i van njega, brojne su aktivnosti koje očekuju učesnike Dečijeg ski kampa. U pratnji dece mogu ići i roditelji ili stariji pratioci, ali ne mogu učestvovati u radu kampa, niti se ovaj program i cene odnose na njih. Ovaj program namenjen je kako pojedinačnoj deci, tako i profesorima osnovnih škola, koji žele svoje učenike usmeriti ka zimskim sportovima i pružiti im izuzetno kvalitetnu ski obuku. Takođe, dečiji ski kamp može biti interesantan i koristan i za decu iz raznih drugih sportskih klubova, organizacija, firmi. Svi polaznici ski kampa, na kraju će dobiti odgovarajuće zaslužene diplome.  

Program putovanja

01.dan - 03.januar: Polazak grupe iz Beograda, sa zakazanog mesta u kasnim večernjim satima. 02.dan - 04.januar: Dolazak i smeštanje u apartmane Termi Snovik, nakon čega sledi odmor. Odlazak na skijalište Krvavec radi probanja i izbora ski opreme u ski-rental servisu "Jecom" (kako se sutradan ne bi gubilo vreme za to i kako bi se odmah krenulo sa skijaškom obukom i programom ski kampa). Povratak u Terme Snovik. Slobodne vreme (bazen i animacija). Večera. Noćenje. 03.dan - 05.januar: Doručak. Odlazak na skijalište Krvavec. Ski obuka prema programu kampa. Povratak u Snovik. Večera. Animacija i društvene igre na bazenu za decu. Prvi dan obuke neplivača. 04.dan - 06.januar: Doručak. Odlazak na skijalište Krvavec. Celodnevno skijanje i ski obuka prema programu ski kampa. Povratak u Snovik. Večera. Korišćenje bazena i obuka neplivača. 05.dan - 07.januar: Doručak. Odlazak na skijalište Krvavec. Treći dan ski obuke i rad sa decom, prema programu ski kampa. Nakon skijanja, povratak u smeštaj. Večera. Slobodno vreme za korišćenje bazena. Obuka neplivača. 06.dan - 08.januar: Doručak. Odlazak na Krvavec. Skijanje na Krvavecu i ski obuka, prema utvrđenom programu ski kampa. Nakon povratka sa kampa, sledi večera i slobodno vreme za vodene sportove. 07.dan - 09.januar: Doručak. Odlazak u ski centar Krvavec. Peti dan ski obuke i rad sa decom, a prema postavljenom programu ski kampa. Povratak u smeštaj. Večera. Slobodno vreme za bazen. 08.dan - 10.januar: Doručak. Odlazak u Krvavec. Poslednji, šesti dan ski obuke, prema programu ski kampa. Pre povratka u Snovik, usputno zaustavljanje za večeru u restoranu "Zajec", kojom prilikom će biti organizovana svečana dodela diploma i nagrada za decu. Dolazak u Snovik i priprema za povratak, te razduživanje apartmana. Polazak za Beograd u večernjim satima. Putovanje kroz Sloveniju i Hrvatsku. 09.dan - 11.januar: Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.   Nakon ovog termina - GRUPA I, biće organizovan i drugi termin - GRUPA II Dečijeg ski kampa na Krvavecu.    

CENA za polaznike ski kampa:

Pojedinačna cena za decu koja učestvuju na kampu iznosi: 365 evra. Cena se odnosi samo na decu koja idu u osnovne škole. Za stariju decu, srednjoškolce, cena se uvećava za 30 evra. Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.    

Cena kampa uključuje:

 
 • Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Snovik - Beograd.
 • Šestodvevni skipas za skijalište Krvavec.
 • Sve neophone transfere do skijališta (7 odlazaka do skijališta i nazad).
 • Sedam dana boravka u apartmanima Termi Snovik, sa šest polupansiona (ulazak u smeštaj je u ranim jutarnjim satima, a izlazak iz istog poslednjeg dana je kasno popodne, tek nakon završenog skijališta).
 • Korišćenje bazena i termalnih kompleksa Termi Snovik.
 • Obuku za decu neplivače.
 • Jedinstvenu metodologiju ski obuke dece u trajanju od 6 skijaških dana (6 dana po 7 sati dnevno). Deca će biti podeljena u homogene grupe (maksimalno 10 polaznika) i sa njima će raditi njihovi mentori - instruktori skijanja sve vreme boravka na planini.
 • Deci neće biti dozvoljeno samostalno skijanje van grupe!
 • Kompletnu animaciju tokom trajanja programa.
 • Nadzor dece od strane svojih profesora - mentora 24h dnevno.
   

Cena ne uključuje:

 
 • Boravišnu taksu i putno-zdravstveno osuguranje sa ski rizikom, koje za decu iznose 15 evra, a za odrasle (starije od 18 godina) 23 evra za svih 7 dana boraka. Obavezna uplata u kancelariji Udruženja SkiBus pre polaska ili u prostorijama Skitrack Centra na Adi Ciganliji.
 • Opciona večera zadnjega dana u restoranu Zajec (pre polaska za Beograd) - 8 evra. Ukoliko se putnici odluče za ovu doplatu, neophodno je da istu uplate u kancelarijama SkiBus-a ili Skitracka pre polaska.
 • Opciona doplata za 6 ručkova u hotelu Raj na Krvavecu (na samoj stazi) - 36 evra. Ukoliko se putnici odluče za ovu opciju, potrebno je da je uplate u kancelarijama SkiBus-a I Skitracka pre polaska.
 • Rentiranje kompletne ski opreme kod našeg partnera Jecom Sport ukupno iznosi 40 evra, za svih 6 dana skijanja. Rentiranje kacige za 6 dana iznosi 10 evra. Deca nisu u obavezi da rentiraju opremu, već mogu nositi svoju. Ipak, preporuka je da se rentira oprema direktno na Krvavecu (pogotovu sa ovako redukovanim cenama), kojom prilikom će svakoga dana ista moći da se ostavlja i odlaže u prostorijama servisa, na izlaznoj stanici gondole (nema potrebe nositi opremu do smeštaja). Rentiranje opreme se plaća vodiču u autobusu prilikom plaska.
   

CENA za one koji ne koriste obuku ski kampa:

Za decu iz osnovnih škola i mlađu koja ne koriste uslugu organizovane obuke ski kampa i rada sa instruktorima, cena aranžmana je 300 evra. Za srednjoškolce ovakav aranžman košta 330 evra. Pojedinačna cena kompletnog aranžmama za odrasle (koji prate decu) iznosi 375 evra. Ukoliko ne koriste skipas, cena aranžana se umanjuje: deca osnovna škola -35 evra; srednjoškolci -50 evra; odrasli -80 evra. Ukoliko se ne koristi usluga prevoza (putuje se u sopsvenoj režiji) cena se umanjuje za -35 evra. U tom slučaju neće moći da se koristi svakodnevni transfer autobusom od smeštaja do skijališta i nazad.   Oni koji putuju sopstvenim prevozom mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za vas.Polaznici kampa moraju koristiti autobuski prevoz, zbog nemogućnosti razdvajanja od svoje grupe!   Udruženje ljubitelja skijanja SkiBus  program ski kampa realizuje u saradnji sa Ski klubom Skitrack iz Beograd. Superpervizor I glavni instruktor kampa je međunarodni instruktor skijanja (ISIA), profesor sporta Malenić Marko.   NAPOMENA: Na ovom kampu mogu učestvovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus I Skitrack. Za decu mlađu od 14 godina, članarina u udruženju je besplatna!   Ukoliko Vam je potrebana još neka informacija povodom organizacije gore pomenutog Dečijeg Ski Kampa, možete nas kontaktirati na Skitrack info tel: 062 55 00 44 ili putem maila office@skitrack.rs