Specifičan trening

  • Specifican trening
  • Specifican trening

Brzina života uz mnogo poslovnih obaveza rezultovali su veoma malo vremena za kvalitetnim bavljem sportom. Naša mentalna iscrpljenost, blokira želju za redovane odlaske u prirodu, teretanu, bazen i sl.

Na planinu odlazimo jednom godišnje, potpuno fizički ne spremni što je jedan od glavnih faktora svake povrede.

Od sedam dana na snegu, dva provedemo u bolnim upalama mišića, izazvanim naglim i obimnim fizičkim naporima.

Vaša dobra tehnika na skijama pada u senku bolova i upala celog tela.

SKITRACK simulator predstavlja idealan način ulaska u skijašku formu, pred odlazak na skijanje bez obzira na nivo znanja i godine starosti. Nakon samo par časova, bićete potpuno spremni za sneg.

 Ako mislite da ćete se rešiti bolnih upala mišića, NISTE U PRAVU, one će ostati kod kuće ali ih se nećete rešiti... Smile

 

 KAKO DA SE PRIPREMITE ZA ČAS: 

p17t1i53pf1i54925l6cvr71tgf4.png- Molimo vas da na zakazani čas dođete 15 minuta ranije, kako bi na vreme startovali sa časom.
- Obucite se sportski: dugi rukavi, ski čarape, ski pantalone (zbog mokre podloge) ili ponesite presvlaku.
- Na čas možete poneti vašu ličnu ski opremu (skije, cipele, snowboard).

 

Koliko mi treninga treba da bi bio/la u dobroj kondiciji ?

p17t1i53pf1i54925l6cvr71tgf4.pngUz godišnju SKITRACK karticu, koja podrazumeva jedan trening nedeljno, tokom cele godine, bićete najspremniji skijaš na planini.

Da li postoji neki popust za redovnije dolaske na ski simulator ?

p17t1i53pf1i54925l6cvr71tgf4.png

U zavisnosti od vaših potreba, ukoliko želite redovno da trenirate na simulatoru, obezbedili smo vam razne opcije o kojima se možete detaljnije informisati u rubrici CENOVNIK.

Koji su mišići aktivni u skijanju ?

p17t1i53pf1i54925l6cvr71tgf4.png

U skijanju aktivno učestvuje muskulatura čitavog tela, gde su u većoj meri zastupljeni mišići nogu, zadnjice, stomaka i leđa. Mišići ruku i ramenog pojasa su takođe veoma zastupljeni tokom skijanja.

Da li ću smršati ako redovno treniram kod Vas ?

p17t1i53pf1i54925l6cvr71tgf4.png

Skijanje je sport koji je u samom vrhu piramide sportova po broju utrošenih kalorija. Ne samo da ćete smršati već ćete kroz veoma zanimljiv i dinamičan trening oblikovati vašu figuru na zavidan nivo.