Mobilni ski simulator

Šta je mobilni simulator skijanja?


Mobilni simulator skijanja predstavlja montažno-demontažni ski simulator (najveći mobilni simulator na planeti), koji se pomoću sopstvene hidraulike, sa velike kamionske prikolice samostalno rasklapa u atraktivan fiksni simulator skijanja. Pored beskonačne skijaške staze, dimenzija 6m x 7m (površina skijališta), kao glavnog poligona skijaških aktivnosti, u sklopu putujućeg koncepta, nalazi se i prostorija za iznajmljivanje opreme za skijanje i snowboard, prostorija za presvlačenje skijaša, korner za promociju određenih pratećih ski brendova, test and buy centar, dečija ski igraonica, šank za osveženje, kao i montažni Skitrack info centar.

Koja mu je namena?

Pored popularizacije Skitrack brenda u okviru sopstvenih promocija, mobilni ski simulator je namenjen za klijente koji se bave organizacijom raznih manifestacija, promocija, aktivacija, ski revija, privatnih žurki, humanitarnih akcija i sl.

Svi oni koji žele da u okviru svoje kompanije organizuju ne zaboravnu marketinšku aktivaciju, za određeni proizvod ili brend, simulator skijanja je definitivno najoriginalnije rešenje.

Veoma je pogodan za organizaciju strukovnih tribina koje promovišu i popularišu skijanje kao sport gde ga uz angažovanje lokalne samouprave, instaliramo na gradskim trgovima ili određenim komercijalnim lokacijama na kojima sprovodimo pomenute programe popularizacije skijanja, koji se odnose na obuku u skijanju lokalnog stanovništva, sa akcentovanjem programa namenjenih školskom sportu.

CILJ NAM JE DA UZ PODRŠKU DRŽAVE, OBIĐEMO ŠTO VEĆI BROJ MESTA U KOJIMA SKIJANJE NIJE KOMERCIJALIZOVANO JER ZA TO NE POSTOJE ADEKVATNI USLOVI, GDE ĆEMO ANIMIRATI I UKLJUČITI U PROCES OSNOVNE OBUKE ŠTO VIŠE LOKALNOG STANOVNIŠTVA, KAKO BI IH USMERILI KA OVOM PRELEPOM BELOM SPORTU.

Gde sve može da se instalira?

Prednost mobilnog ski simulatora je da može da se instalira na bilo kom mestu u bilo koje doba godine. Veoma je atraktivan kao prateći sadržaj određenih marketinških kampanja u sklopu turneja za razne akcije i promocije, takođe i u sklopu ponude određenih hotela.

Može biti veoma interesantan kao jedan od sadržaja u ponudi zimskih centara tokom letnjih sadržajnih aktivnosti u okviru vansezonske ponude, u Golf klubovima, privatnim kompanijama, sportskim centrima i teretanama, kao i mnogim drugim mestima koja zahtevaju originalan dopunski sadržaj.

Koja je procedura za renitranje mobilnog ski simulatora ?

Ukoliko ste zainteresovani za rentiranje mobilnog ski simulatora, pozovite nas NA VREME (minimum 60dana od planirane aktivacije) kako bismo ustanovili da vaša željena lokacija obezbeđuje sve potrebne uslove za neometano sprovođenje vašeg plana.

Pre nego što nas kontaktirate, u dokumentaciji u donjem delu stranice možete se informisati o svim neophodnim uslovima koji se odnose na instalaciju mobilnog ski simulatora .