Mobilni ski simulator

Šta je mobilni simulator skijanja?

Mobilni simulator skijanja predstavlja montažnu rasklopivu ski platformu koja se pomoću hidrocilindara iz oblika velike kamionske prikolice (dužina 10 metara i visina 4 metra) rasklapa u atraktivan pokretni skimulator skijanja. Pored beskonačne skijaške staze, dimenzija 6m x 7m, u sklopu koncepta nalazi se i prostorija za iznajmljivanje opreme za skijanje i snowboard, korner za promociju određenih ski brendova, test and buy centar, pult sa ponudom ski aranžmana, šank za osveženje kao i prostorija za presvlačenje.

Koja mu je namena?

Pored popularizacije Skitrack brenda plan nam je da kroz saradnju sa lokalnim samoupravama i fondovima EU, direktno vršimo obuku i popularizaciju skijanja i snowboarda kao sporta, na mestima gde to ni na koji drugi način nije moguće. Želimo da SKITRUCK obiđe sva veća mesta u Srbiji, gde će na autentičnim lokacijama biti instaliran simulator na kome će se organizovati besplatne škole skijanja i snowboarda za sve zainteresovane, tribine i predavanja o inovacijama u svetu skijanja, opremi za skijanje i značaju korišćenja zaštitine ski opreme. Takođe jedan od bitnih faktora njegove namene jeste iznajmljivanje sistema za razne manifestacije, promocije, privatne žurke, humanitarne akcije i sl. Svi oni koji žele da u okviru svoje firme naprave ne zaboravnu marketinšku kampanju za određeni proizvod ili brend, simulator skijanja je definitivno najoriginalnije rešenje.

Gde sve može da se instalira?

Prednost mobilnog ski simulatora je ta da može da se instalira na bilo kom mestu u bilo koje doba godine. Postoje određeni uslovi koji se odnose na površinu koju zauzima, visinu objekta, ukoliko se instalira u zatvorenom prostoru, priključak na elektro mrežu i sl.   Veoma je atraktivan kao pratećei sadržaj određenih marketinških kampanja u sklopu turneja za razne akcije i promocije, takođe i u sklopu ponude određenih hotela. Može biti veoma interesantan kao jedan od sadržaja u ponudi zimskih centara tokom letnje sezone, u Golf klubovima, privatnim kompanijama, spa centrima i teretanama, kao i mnogim drugim mestima koja zahtevaju originalan dopunski sadržaj.